fbpx

Календар

Френски винен курс "Maitre du Vin France"


ФРЕНСКИ ВИНЕН КУРС -  ВЕЧЕРЕН КУРС - МЕСТАТА СА ЗАЕТИ

Начало на курса: четвъртък, 9 януари 2025 год.

Край на курса: четвъртък, 6 март 2025 год.

Ден на провеждане на курса: 9.01, 16.01, 23.01, 30.01, 6.02, 13.02, 20.02, 6.03

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Кирил и Методий 42А

Време на провеждане: 7 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЦЕНА НА КУРСА: 880 лв.

ЗАПИСВАНЕ


Курс "Любител-Сомелиер ниво 2" 


ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР НИВО 2 - МЕСТАТА СА ЗАЕТИ

Начало на курса: СРЯДА, 16 Април 2025 

Край на курса: СРЯДА, 28 Май 2025 

Дати на провеждане на курса:  16.04, 23.04, 30.04, 7.05, 21.05, 28.05

Ден на провеждане на курса: СРЯДА

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Кирил и Методий 42А

Време на провеждане: 7 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЦЕНА НА КУРСА: 602 лв.

ЗАПИСВАНЕ


Премиум курс "Основи на виното за любители"


ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ - 13 СВОБОДНИ МЕСТА

Ден на провеждане на курса: 8 Февруари 2025, СЪБОТА

Време на провеждане: От 11.00 до 16.00 с 1 час обедна почивка

Форма на занятията: Лекция-дегустация

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Кирил и Методий 42А

ЦЕНА НА КУРСА: 162 лв.

ЗАПИСВАНЕ


ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ - 10 СВОБОДНИ МЕСТА

Ден на провеждане на курса: 15 Март 2025, СЪБОТА

Време на провеждане: От 11.00 до 16.00 с 1 час обедна почивка

Форма на занятията: Лекция-дегустация

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Кирил и Методий 42А

ЦЕНА НА КУРСА: 162 лв.

ЗАПИСВАНЕ


ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ - 13 СВОБОДНИ МЕСТА

Ден на провеждане на курса: 10 Май 2025, СЪБОТА

Време на провеждане: От 11.00 до 16.00 с 1 час обедна почивка

Форма на занятията: Лекция-дегустация

Място на провеждане: Българска Академия за Винокултура, ул. Кирил и Методий 42А

ЦЕНА НА КУРСА: 182 лв.

ЗАПИСВАНЕ


реклама
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за бисквитките "
Приемам всички бисквитки